imageOdlični rezultati iz prošle godine, nastavljeni su sjajnim nizom osvojenih medalja i u 2017.- oj godini, što na najbolji način pokazuje kvalitet rada i kvalitet takmičara koji ovaj klub poseduje.

Medalje su u kontinuitetu osvajane u obe takmičarske discipline, katama i borbama.
Naša najbolja mlada takmičarka, Andrea Krstić, okitila se medaljama na svim značajnijim takmičenjima, a to su:
- Prvenstvo uže Srbije, 1. mesto
- Prvenstvo Srbije, 1. mesto
- Kup Srbije, 1.mesto
- Internacionalni turnir " Zlatni pojas Čačka". Jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih turnira u jugoistočnoj Evropi, koji se boduje za reprezentativne kandidate, 2. mesto
- Internacionalni turnir " Roda Kup Beograd ".Turnir koji se takodje boduje za reprezentativne kandidate, 1.mesto.
- Balkanski šampionat za decu " - Instanbul, Turska, 3. mesto
Na kupu i prvenstvu regiona uže Srbije osvojene su sledeće medalje:
U mladjim kategorijama medaljama su se okitili sledeći takmičari :
- Matija Radosavljević, 1. mesto
- Marko Poznanović 1. mesto
- Jovana Marković, 2. mesto
- Stefan Mićić, 3 .mesto,
- Andrea Mićić, 3. mesto
U starijim uzrasnim kategorijama, medaljama su se okitili sledeći takmičari :
- Iris Andjelić, 1. mesto
- Milica Ilić, 1. mesto
- Ognjen Bojić, 2.mesto
- Nikolina Djurić, 3. mesto
Na prvenstu Srbije za kadete, juniore i mladje seniore, Iris Andjelić osvojila je drugo mesto u borbama, dok su na Kupu Srbije, u svojim uzrasnim kategorijama, u katama, osvojene tri medalje. Matija Radosavljević osvojo je zlatnu medalju, dok su Marko Poznanović i Stefan Mićić osvojili srebrne.
Prošlog četvrtka održano je polaganje za učenička zvanja, kojem je pristupilo 50 članova kluba, pre svega najmladji. Pokazali su vrlo dobar nivo znanja i veštine.
Treneri karate kluba "014 Valjevo" Predrag Branković, Milan Lepojević, Čedomir Bajkin I Milenko Lukić prezadovoljni su postignutim rezultatima u ovoj godini.
MIlenko Lukić je , kao sudija, učestvovao na više turnira.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login