imageSrbijanka je uspela da zabeleži i desetu pobedu u prvenstvu prve B lige pobedom u Nišu protiv ekipe Milenijuma rezultatom 3-0. I na ovoj utakmici devojke Srbijanke delovale su sigurno i već na početku utakmice protivniku su stavili do znanja da su došli po tri boda i titulu jesenjeg prvaka.

U toku sezone ekipa Srbijanke014 ostvarila je deset pobeda i jedan poraz i tako od petog kola zadržala vodeću poziciju.Trener Ivović dizao je formu ekipe iz utakmice u utakmicu tako da su devojke delovale sve sigurnije i sigurnije kako je prvenstvo odmicalao.
Posebno veliki doprinos pružila je kapiten ekipe i najiskusnija igracica Nikolina Tomić koja je davala posebnu sigurnost ostalim devojkama. Pored nje Elena Pandeva, Anastasija Maksimović, Tijana Ranitović, Sladja Pantelić, Marta Ristivojević, Sofija Savić iz utakmice u utakmicu pružale su sve bolju igru. Posebno treba istaći libera ekipe Ivanu Bojičić koja je sigurno komandovala odbranom ekipe i svojim požrtvovanjem davala poseban pečat igre ekipe Srbijanke. Povratnik u redove Srbijanke Marija Nenadović svojim igrama pokazala je da sazreva u iskusnog tehničara i posebno kvalitetno je odigrala najteže utakmice u prvenstvu. Treba istaći i Srbijankine najmladje curice Andjelu Lakićević, Andjelu Matković, Janu Stevanović, Ivanu Jerinić, Mariju Doksas, Mašu Djedović koje su koristile svaku priliku u igri da pokažu da se radi o vrhunskim talentima.
Pored ovog uspeha seniorki treba istaći i uspeh svih mladjih selekcija Srbijanke koje zauzimaju vodeća mesta u svojim ligama

Skor Srbijanke u jesenjem delu svih selekcija je 45 utakmica, 40 pobeda i 5 poraza. Zaista fantastičan uspeh.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login