imageU derbiju 1B lige izmedju Srbijanke014 i ekipe Indjije, ekipa Srbijanke sigurnom igrom pobedila je sa 3-0 25-23/25-22/25-21.

Susret dve prvoplasirane ekipe na tabeli sa istim brojem bodova 24 i poraza /jedan/izazvao je veliko interesovanje ,pa je hala Student bila prepuna već pola sata pre početka utakmice.
Ekipa Indjije krenula je u meč sigurnije od devojaka Srbijanke koje su imali veliki teret favorita u ovom susretu. Indjija je povela 15-9/ pa 17-10 pa 21-14.U tim trenucima mnogo nesigurnosti na prijemu, ali i u napadu devojaka Srbijanke.Trener Ivović je pokušavao izmenama Pandeva-Jerinić
Maksimović-Lakićević da nadje postavu koja će parirati ekipi Indjije. Pravi potez usledio je izmenom tehničara Nenadovićeve umesto Ristivojevićeve i tada Srbijanka dobija svoju igru i sigurnost. Maksimović koja se vratila u igru sigurnim servisima pomera prijem ekipe Indjije, a tada tandem Tomić-Pandeva razbija odbranu Indjije uz odlicnu organizaciju igre Nenadovićeve i Srbijanka izjednačuje na 21-21. Indjija je povela 23-22 i onda sigurni napadi kapitena Nikoline Tomić najboljeg igrača utakmice uz Mariju Nenadović donosi Srbijanci prvi set 25-23.
Drugi set devojke Srbijanke počinju sigurno i organizovano,vode 5-1,10-6,17-11,19-13, i sigurnom igrom u prijemu i napadu resšavaju set 25-22.U ovom setu blistala je libero Ivana Bojičić.
Treći set još sigurniji Srbijanka dominira u svim segmentima igre,na terenu su i pionirke i najveći talenti Jerinić/na spisku kadetske reprezentacije Srbije/ i Doksas kao ilibero Savić.
Ovom pobedom Srbijanka je na čelu tabele sa 27 bodova i jednim porazom ispred ekipe Spartaka sa 24 boda i jednim porazom.
Srbijanka014 igrala je u sastavu: Bojičić, Pantelić 6 p, Maksimović 12 p, Jerinić 1, Lakićević 1, Ranitović 9, Doksas 1, Pandeva 11 p, Ristivojević, Tomić 22 p, Nenadović 1, Savić.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login