imageU okviru Pionirskog turnira u Obrenovcu OKVA014 zablistao je u finalu. U odlučujućem susretu mladi Valjevci savladali su ekipu Železničara iz Beograda sa 3:1.

Za tri dana koliko traje turnir u Obrenovcu odigrano je oko 100 mečeva.Pravila turnira su da se igra na dva dobijena seta do 25 i odlučujući set do 15 poena. Naša ekipa je najpre zabeležila tri pobede u grupi nad Crnjanskim iz Beograda, Rodom iz Beograda i Obrenovca . Svi mečevi su dobijeni rezultatom od 2:0 pa su ovaj deo turnira Valjevci završili kao prvi u grupi.

image Pomenute utakmice odigrane su bez kapitena Miloša Markovića koji je bio na pripremama sa pionirskom reprezentacijom ali se poslednjeg dana ponovo našao u timu.
Drugog dana turnira u okviru polufinala OK VA014 pobedio je AS iz Beograda maksimalnim rezulatatom 2:0 da bi u finalu protiv ekipe Železničara slavili sa 3:1.
Na turniru učestvuje 14 naših pionira i treneri Mirko Ristović i Djordje Petrović, a u pitanju je 20 -ti po redu pionirski turnirt u Obrenovcu.

image Miloš Marković proglašen je najboljim igračem turnira dok je Bojan Jevtović izabran za najboljeg tehničara turnira.

image

OKVA 014 : Miloš Marković, Bojan Jevtović, Aleksa Vujisić, Miloš Stefanović, Bojan paramentić, Luka Jovanović, Predrag Djordjević, Milan Milovanović, Miloš Pavlović, Marko Mirković, Nikola Simić, Vladimir Simić, Lazar Jovičić

 

 

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login