imageValjevke su na oproštaju od ove sezone bile maksimalne i sa 3:0 više nego ubedljivo savladale ekipu Malog Zvornika, koja će kao poslednjeplasirana sledeće godine nastupati u nižem rangu takmičenja. Valjevke su i ovoj utakmici potvrdile da su pred kraj sezone bile u dobroj formi i šestom pobedom u poslednjih sedam utakmica obezbedile opstanak u Drugoj ligi Centar, na kraju zauzevši deveto mesto.

Od samog početka su Valjevke krenule silovito jakim servisima, odličnim napadima Srećković i Maksimović i juče više nego raspoloženom Nenadović sigrnim koracima su grabile ka pobedi. Jedino je došlo do malog pada u igri početkom trećeg seta gde su gošće povele ali su domaće serijom servisa Nenadović preokrenule i privele utakmicu kraju.
Na kraju ostaje upisano 9 pobeda ŽOK Srbijanke 014 i 11 poraza, u novom sistemu igranja koji su osmislili a koji i nije za neku pohvalu Valjevke su zauzele 9 mesto na tabeli od 12 ekipa, nije loš rezultat imajući u vidu da se ekipa menja svake godine i da na početku nove sezone ekipa ostaje beć nekoliko igračica iz startne postave kao što će to biti slučaj i ove sezone. Ova utakmica je bila poslednja u dresu ŽOK Srbijanke014 za nekoliko devojaka, a kako će izgledati sastav za sledeću sezonu videćemo početkom Avgusta meseca kad počnu pripreme.
Kadetkinje ŽOK Srbijanka 014 i pored ubedljive pobede nad ekipom OK Proleter (Loznica) 3:1 (25:14, 20:25, 25:18, 25:11) nisu uspele da izbore plasman na Državno prvenstvo pošto su zauzele drugo mesto u Regionalnom prvenstvu iza ekipe ŽOK Železničar (Lajkovac) pored istog roja poena, pobeda i poraza ali sa dva seta više izgubljena su propustile priliku da iskuse igranje utakmica protiv najjačih ekipa u državi.
Pionirke Srbijanke 014 je pobedom u poslednjem kolu u gradskom derbiju i zvanično obezbedila osvajanje titule prvaka Kolubarsko-Mačvanskog regiona. Valjevke su ove sezone bile dominantne tokom celog takmičenja i sa 23 pobede iz 24 utakmice i sa samo 10 izgubljenih setova izborile mesto medju 12 najboljih ekipa na Prvenstvu Srbije za pionirke.
Valjevke sledećeg vikenda učestvuju na jakom turniru u Obrenovcu u sklopu priprema za Državno koje će biti od 05.-07.05.2017, domaćin još nije odredjen.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login