imageŽOK Srbijanka014 - OK Ribnica (Mionica) 3:2 (19:25,25:23,27:25,20:25,15:11) ŽOK Srbijanka014: Nedović(kap), Bojičić(lib), Srećković, Ilić, Maksimović, Nenadović, Mitrović, Radović, Petrić, Josipović, Pavlović

Komšijski derbi je posle pet setova i velike borbe skoro dva sata pripao gošćama ekipi ŽOK Srbijanka014.
Prvi set su domaće lako osvojile, jakim servisima su poremetile prijem valjevki.
drugi i treći period igre je pripao Valjevkama, iako su setovi bili na razliku gošće su imale ubedljive prednosti koje su krajem setova gubile ali ipak su uspevale da vrate igru i uspešno ih završe. Četvrti period se igralo sve do (16:16), kada domaće opet prave seriju zahvaljujući sjajnim servisima i obezbedjuju siguran bod. Pet set su valjevke od prvog poena preuzele stvar u svoje ruke i lako privele kraju.
Ovom pobedom ŽOK Srbijanka014 je kolo pre kraja prvenstva, obezbedila siguran opstanak u Drugoj ligi Centar, trenutno se nalazi na 9 mestu na tabeli od 12 ekipa.
U poslednjem kolu ŽOK Srbijanka014 dočekuje ekipu OK Mali Zvornik, utakmica će se igrati (16:00, nedelja 09.04.2017).
Pionirke Srbijanke014 su pobednom u predposlednjem kolu lige nad ekipom ŽOK Železničar iz Lajkovca od 3:0 (25:15,25:07,28:26) obezbedila prvo mesto i titulu prvaka Regiona, samim tim su mlade devojke obezbedile učešće na Finalnom turniru prvenstva Srbije koje će biti održano prvog vikenda Maja.
U poslednjem kolu pionirke igraju protiv OK Valjeva, utakmica će biti odigrana u subotu u Hali sportova
Kadetkinje Srbijanke014 su u derbiju kola, utakmici koja je odlučivala o prvaku Regiona izgubile 3:1 od ekipe ŽOK Železničar(Lajkovac) i tako kolo pre kraja prvenstva zaostaju za ekipom Lajkovca za samo jedan set ali sa istim brojem pobeda i poraza. U poslednjem kolu Srbijanka014 dočekuje ekipu OK Proletera iz Loznice, utakmica će biti odigrana na Studentu u subotu 08.04.2017 od 20:00

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login