imageIzbori u Mionici biće održani u nedelju 24.decembra , a lista SPS-JS-SRS na ove izbore izlazi spremna i sa konkretnim predlozima za poboljšanje života gradjana Mionice. Ističući neophodnost razvoja mioničkog kraja kandidat za predsednika Opštine Mionica i nosilac pomenute liste Dragan Gavrilović poziva gradjane da izadju na izbore i glasaju za listu pod rednim brojem 3.

„Svesni smo svojih kapaciteta i kvaliteta ljudi koji su na našoj listi. U proteklom periodu kampanje trudili smo se da gradjanima predstavimo naš program i ključne tačke razvoja Mionice po našem mišljenju. Pre svega privreda i turizam. I jedna i druga oblast su nam podjednako značajne“, kaže Dragan Gavrilović.
Razvoj privrede ovog kraja po njegovom mišljenju doprineće ostanku mladih jer će se povećati i zapošljavanje.

image „Mi nismo nerealni u našim obećanjima jer smo i mi deo ovog naroda Mionice i delimo sa njima sve dobre i loše stvari. Naši ministri koji su proteklih dana boravili u Mionici dali su realna obećanja. Ministar Antić je obećao izgradnju trafostanice i toplane na bio masu što je sigurno budućnost u razvoju, a istovremeno ministar Goran Trivan je i u razgovoru sa gradjanima potvrdio spremnost da se ovde izgradi stanica za preradu otpadnih voda. To nemamo mi, ali ni Vrujci, a bez toga nema ni razvoja turizma“, navodi Gavrilović.

Verujući da na predstojećim izborima mogu ostvariti značajno bolji rezultat od prethodnih Gavrilović očekuje značajnu podršku gradjana. „To je naša težnja da ostvarenim rezulatatom budemo značajna partner u budućoj vlasti jer imamo i dovoljuno iskustva i znanja da neke stvari unapredimo. Da bismo pokazali šta možemo potrebna nam je podrška svih gradjana i zato ih pozivam da na predstojećim izborima glasaju za listu pod rednim brojem 3“, rekao je Gavrilović.

S.V.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login