imageMinistar bez portfelja i potpredsednik SPS-a Slavica Djukić Dejanović posetila je Mionicu u okviru predizborne kampanje. Djukić Dejanović pored razgovora sa kandidatima sa liste SPS-JS-SRS razgovarala i sa Forumom žena Kolubarskog okruga.

Medju brojunim temama o kojima se u Mionici poslednjih dana govori i iznose stavovi danas je jedna  od tema o kojoj se govorilo bio  položaj žena u društvu i njihov doprinos razvoju društva. Da žene nisu samo ispunjenje zakonske forme o svakom trećem mestu na izbornoj listi danas je potvrdila ministar bez portfelja u Vladi Srbije i potpredsednik SPS-a Slavica Djukić Dejanović. Ona je danas posebno o toj temi razgovarala sa Forumom žena Kolubarskog okruga , organizacijom koja postoji već dugi niz godina  i koja se bavi ne samo položajem žena u društvu već i njihovim aktivnim uključivanjem u svaki aspekt društvenog života.  

image Osvrćući se na predstojeće izbore Djukić Dejanović je izrazila uverenje da će lista koalicije SPS-JS-SRS na predstojećim izborima ostvariti značajan uspeh.

„Izbori u  Mionici treba da pokažu da nema malih i velikih ljudi i malih i velikih sredina. Svako ima pravo da se obrazuje, da se leči, da organizuje život tako da napreduje sredina u kojoj živi . Mionica je jedna od takvih sredina i ja sam uverena da će koalicija SPS-JS-SRS odneti značajnoo veći procenat glasova nego što je to bilo do sada zbog kvaliteta onih koji su na listi . Koristim ovu priliku da čestitam sve praznike i unapred da čestitam pobedu ovoj koaliciji“, rekla je Djukić Dejanović.

image

Izbori u Mionici biće održani 24. decembra.

S.V.

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login