imageNa lokalnim izborima u Mionici zakazanim za sledeću nedelju, 24. decembar, zajedničku izbornu listu imaju SPS-JS-SRS, čiji su lideri Ivica Dačić, Dragan Marković i Vojislav Šešelj, danas govorili na centralnoj predizbornoj konvenciji u punom mioničkom Kulturnom centru.

Dačić, Marković i Šešelj su objasnili da je odluka da zajednički nastupe na ovim vanrednim lokalnim izborima sledeće nedelje u Mionici, odluka pristalica te tri partije, jer je zajednički za te stranke da nikad nisu bili izdajnici i da su im uvek na prvom mestu bili državotvornost, državni i nacionalni interesi.
Kako je rekao predsednik SPS Ivica Dačić, "Mionica je bila poznata po zemljotresu”, ali je i dalje politički trusno područje”.
- Mi na ovim izborima nastupamo zajedno sa željom da ostvarimo što bolji rezultat koji bi nam omogućio da se što bolje dogovaramo sa naprednjacima. S druge strane, neke druge stranke se ne bore da bi Mionici i Beogradu bilo bolje, nego samo da bi se srušio Aleksandar Vučić i koalicija sa njim. U ovom trenutku svako izazivanje političke nestabilnosti ima efekte i na ekonomsku stabilnost i na bezbednosne prilike u našoj zemlji, kao i na pokušaje da se neka sporna pitanja reše silom - rekao je Dačić poručujući da “nestabilna Srbija ne bi mogla da zaštiti ništa”.
Da je odluka da se na izborima u Mionici parira SNS, koja je na prethodnim izborima osvojila apsolutnu vlast, potvrdio je i lider radikala Vojislav Šešelj.
- Ali, nije nam vilj da ih oborimo pa da umesto njih na vlast dođe DS, već mi želimo da zamenimo vlast i pokažemo šta znamo. Ako ne možemo da osvojimo preko 50 odsto u Mionici, onda nam je cilj da dobijemo što više glasova, da ni SNS ne može dama da formira vlast. Onda bi rezultat bila šira koalicija na koju smo spremni - rekao je Šešelj.
Dragan Marković Palma je u svom obraćanju potvrdio je da je koalicija SPS-JS-SRS “prirodna”, a do sada nije bila formirana jer je, kako se izrazio, “gospodin Šešelj bio na privremenom radu”.
- On je radio za Srbiju, a plaše ga se belosvetski hohštapleri. Podržavamo ga Dačić i ja, mada gospodin Dačić ima zadatak da balansira u Evropi i dobro to radi - rekao je Marković.
On je u ime koalicionih partnera obećao Mioničanima da će, ako njihova koalicija osvoji bar 20 odsto glasova, “do juna sledeće godine dovesti dva italijanska investitora i otvoriti dve fabrike u Mionici”.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login