imageVečernje novosti/Kancelarija Jedinstvene Srbije u popularnom grčkom letovalištu Paraliji, je jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje.

Kancelarija Jedinstvene Srbije u popularnom grčkom letovalištu Paraliji, je jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje. Ova kancelarija, čiji je idejni tvorac, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je pomoći svakom građaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.
PALMA: 300 GRAĐANA DNEVNO POSETI NAŠU KANCELARIJU

„Ovu kancelariju jeste osnovala politička partija, ali ovde se ne priča o politici. Dnevno našu kancelariju poseti od 250 do 300 naših građana. Ove godine nema problema kao prošlih godina, kada je bilo krađa dokumenata. Pre neki dan jedna porodica iz Kruševca je imala saobraćajnu nesreću i bračni par je imao teške povrede. Naša kancelarija je pomogla da se hospitalizuju i danas su se oporavili i vratili za Srbiju. Ima slučajeva kada se neko hitno mora vratiti za Srbiju i kancelarija Jedinstvene Srbije im organizuje prevoz" , izjavio je u Paraliji, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Paplam dodavši da nikada nije bilo više građana Srbije u Paraliji i uopšte u Grčkoj na letovanju, te da je Kancelarija Jedinstvene Srbije prava ambasada za naše građane u tom delu Grčke.

LUKA DAČIĆ : JS I SPS SU KAO JEDNA PARTIJA

Kancelariju Jedinstvene Srbije u Paraliji posetila je i delegacija SPS – a, na čijem čelu je bio član SPS – a Luka Dačić, sin predsednika SPS – a i prvog potpredsednika Vlade šefa srpske diplomatije, Ivice Dačića.

„ Jedinstvena Srbija i SPS su kao jedna partija, jer mi smo bratska koalicija. Došao sam sa aktivistima SPS – a da pomognemo Jedinstvenoj Srbiji i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših građana. Ovde u Paraliji se zaista svi osećamo kao kod svoje kuće i čini mi se da ovde ima više Srba nego Grka" rekao je Luka Dačić, koji je 5. jula ove godine navršio 18 godina i tada je i dobio člansku kartu SPS – a.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login