imageNa sednici Skupštine odbrornici su pored izveštaja o poslovanju JKP Vidrak i JKP Toplane usvojili i izveštaje o poslovanju Apoteke Valjevo, Doma zdravlja, JP Kolubara i JKP Vodovod za 2016. godinu. Skupština donela odluku i o novom direktoru TO Valjevo.

Skupština grada na predlog kadrovske komisije donela je odluku da novi direktor TO Valjevo bude dosadašnji vršilac dužnosti direktora Ana Marković.

Izveštaj o poslcovanju JKP Vodovod Valjevo podneo je direktor Djordje Milanović posebno istakavši smanjenje duga prema EPS-u , ali i naveo brojne investicije koje je Vodovod realizovao u prethodnoj godini. Zamerke odbornika odnosile su se na neažurnost Vodovoda na sanaciji kolovoza nakon izvedenih radova i veliki gubici vode u mreži. „ Mi smo u prošloj godini zamenili 8 kilometara vodovodnih cevi i siguran sam da u ovoj godini možemo sigurno toliko da zamenimo, ipak za kompletnu rekonstrukciju Vodovod nema sredstava“ rekao je direktor Milanović.

Odbornici su usvojili i izveštaj o poslovanju Apoteke Valjevo ,a njihov rad posebno je pohvalio gradonačelnik Slobodan Gvozdenović rekavši da je za svaku pohvalu rad Apoteke s obzirom na veliku konkurenciju koju imaju u privatnom sektoru.

Pohvale za rad dobio je i Dom zdravlja Valjevo , a njih je posebno izneo dr Zoran Živković SPS konstatujući da je Hitna služba Doma zdravlja odreagovala profesionalno i odgovorno u slučaju zbrinjavanja povredjenih u nesreći prevrtanja autobusa. „ Svaka čast za to , nemam drugih reči jer sam i sam u urganetnom centru bio neko ko je zbirnjavao povredjene i znam najbolje da su pacijenti koje je Hitna služba dovozila bili potpuno medicinski pripremljeni za dalje zbrinjavanje“, rekao je dr Živković. On je ipak zatražio da Dom zdravlja preispita mogućnost nabavke agregata u slučaju nestanka električne energije. „Nekada je postojao taj agregat i mislim da bi isto trebalo uraditi ponovo , da recimo za početak rade panic svetla u slučaju nestanka struje kako bi pacijenti lakše napustili zgradu“, rekao je dr Živković.

S.V.

 

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login