imagePokret „ Dosta je bilo“ je i ranije ukazivao na mnoge propuste,zloupotrebe , partijska zapošljavanja i nepravilno trošenje budžetskih sredstava sadašnje lokalne vlasti."Očigledno da ne reaguju na oštre zamerke ni građana Valjeva , ni opozicije", navodi se u saopštenju za javnost ovog Pokreta.

U Saopštenju za javnost Pokreta Dosta je bilo se dalje kaže: "Nastavljaju istim tempom trošenje budžetskih sredstava i korišćenje resursa grada Valjeva u privatne svrhe.
Svedoci smo iz dana u dan da se dešavaju razne nepravilnosti i zloupotrebe čime oni sve više pokazuju svoju bahatost . Očigledno ih nije briga za opravdane kritike koje im upućuju građani Valjeva.Time pokazuju bilo kakvo odsustvo namere da se ponašaju u skladu sa zakonom i ispunjavanju preuzetih obaveza.
Sredstva svih građana su uložili u kupovinu automobila da bi ih koristili u privatne svrhe.
Sredstva svih građana raspodeljuju samo na osnovu partijske pripadnosti i podobnosti.
Zapošljavaju stranačke kolege i rođake bez konkursa, netransparentno.
Čak se i ne trude da prikriju svoju bahatost, već se građanima smeju u lice.
Mi bi da postavimo nekoliko pitanja :
1) Da li je iko od gradskih čelnika snosio deo krivice za hapšenje radnika Gradske uprave?
2) Zašto se zapošljavaju ljudi bez konkursa i tajno u Javnim Preduzećima i Gradskoj upravi?
3)Zašto se automobili koriste u privatne svrhe i ko će platiti popravke nakon havarije istih?
4)Da li se može javno dobiti na uvid nalog za putovanje vozača na aerodrom i prevoz tri lica (Graadonačelnika , odbornice i njenog maloletnog deteta ) sa privatnog putovanja?
5) Da li se može javnost upoznati sa događajem u vezi auta JP Vidrak kojim je upravljala VD direktora Slađana Marković? Da li je istina da je auto sakriven u neku garažu? Ne interesuje nas da li dotičnoj VD direktorki neko čuva leđa, jer je ona Grad već koštala 1,5 milion dinara zbog nezakonitog otkaza.
6) Da li će neko snositi moralnu i materijalnu odgovornost za ove zloupotrebe?
7)Da li čelnici Grada znaju kad je dosta sa ovako neprimerenim ponašanjem i da li misle da su prevršili svaku meru?
Bilo bi dobro kada bi preuzeli odgovornost za ova dešavanja i oslobodili Grad svog prisustva na mestima na kojima su sada.
Ređaju se zloupotrebe njihovih pozicija, a odgovornost ne pokazuju ni pred sobom ni pred građanima.
Građani su više umorni od igara."
 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login