imageGradska vlast nastavlja sa skandalima, tvrde valjevske Demokrate u Saopštenju za javnost. Oni navode da je u toku očito partijsko udomljavanje kadrova vezano za komunalnu policiju I osvrću se na udes koji je imao gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

U Saopštenju za javnost GODS-a navodi da su rezultati nesposobne gradske vlasti vidljivi svakim danom. “Afere sustižu jedna drugu. Poslednja u nizu je zloupotreba službenog vozila u privatne svrhe, kada je vozač otišao na aerodrom Surčin po gradonačelnika, njegovu saputnicu, inače odbornicu i njenu ćerku, koji su se vraćali sa letovanja. Za ovu zloupotrebu je javnost Valjeva saznala, jer se dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj su na svu sreću lakše povređeni učesnici i načinjena materijalna šteta na automobilu.
Ono što je povređeno je zdrav razum svih nas koji živimo u ovom gradu, povređeni su birači koji su glasali za ovakvu vlast i povređen je zakon u mnogo tačaka. Ove povrede su teške, ali se mogu izlečiti. Terapija je podnošenje ostavki svih čelnika grada, raspuštanje Skupštine, uvođenje privremenih mera i raspisivanje novih izbora. A onda ćemo videti da li Valjevci mogu da lako pređu preko nerada, praznih obećanja, bahaćenja, nabavke mnoštva automobila, u kojima se neopravdano i noću i danju voze funkcioneri i njihovi poslušnici. O sumnjama u kriminal bave se nadležne institucije i sa pažnjom pratimo razvoj situacije”, tvrde demokrate.
Medju uočenim zloupotrebama oni posebno izdvajaju nezakonito zapošljavanje 8 kandidata za komunalne policajce, za koje tvrde da je mimo svakog konkursa i mimo svake zakonske procedure.” Jedini kriterijum je stranački, pa tako pola dolazi iz SNS-a, a pola iz SPS-a. I dok se budući komunalni policajci obučavaju u Sremskoj Кamenici, nelegalna načelnica Кomunalne policije iako nema dovoljno ljudi, odobrava jednom komunalnom policajcu neplaćeno odsustvo od godinu dana, zbog privatnog posla ovog policajca u Rusiji. Podsetimo da su dva policajca zbog političke odmazde i po kazni prebačena da rade kao portiri u novoizgrađenoj školi u Brđanima.
Svakim danom u zgradu Gradske uprave Valjevo se zapošljavaju novi radnici, bez ikakvog konkursa i osnove i jedino uz političku ili neku drugu nadoknadu”, kažu u GO DS-a.
Kao razlog što su Valjevci neinformisani Demokrate okrivljuju najveći broj valjevskih medija.

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login