imageValjevska javna preduzeća svake godine su u sve gorem stanju i položaju, tvrde demokrate. Po njihovom mišljenju nema nijednog razloga za vidjeno ponašanje predsednika Skupštine na poslednjoj sednici gradskog parlamenta.“On je čovek relikt prošlosti i razumemo da se zalaže za jednoumlje i progon neistomišljenika na to je navikao, ali mi ćemo se boriti protiv toga“, poručile su demokrate.

Opširnije...

imageNema spajanja „Poleta” I “Vidraka” bar u ovoj godini. Poslovanje Poleta branio čovek SPS-a Milorad Ilić iako je preduzeće po koalicionom sporazumu pripalo SNS-u.

Opširnije...

imageSkupština grada usvojila je program poslovanja JP Kolubara koojim se ove godine predvidjaju investicije od milijardu dinara. Za mnoge poslove iz projekta same brane neophodno je da se uključe i grad i nadležna ministarstva.

Opširnije...

imageOdbornici Skupštine usvojili su dnevni red prihvativši samo jedan predlog za dopunu odbornice DS-a Milke Erić Vasiljević da za počasnog gradjanina na Dan grada Valjeva bude proglašen fudbaler Matija Nastasić. Rasprava o JKP Toplana zapravo je bila rasprava o aerozagadjenju.

Opširnije...

imageAktivisti Lokalnog fronta pred sam početak sednice Skupštine ispred zgrade Gradske uprave održali su performans želeći da gradjanima ukažu na činjenicu da odbornici primaju 333,3% uvećane naknade za sednicu Skupštine, a da s druge strane usvajaju povećanje cena komunalnih usluga.

Opširnije...

imageOdbornici DS-a izneće predlog na sednici Skupštine za dopunu dnevnog reda sa još tri tačke za koje veruju da je nephodno da budu razmatrane. Istovremeno demokrate iznose podatke koji pokazuju da je grad Vidraku smanjio pozicije za pranje i čišćenje grada za 40%. Na šta će to onda ličiti naš grad, pitaju demokrate.

Opširnije...

imageSkupština ne odgovara na odbornička pitanja, tvrdi nezavisni odbornik Ljubomir Radović. Ne dostavljanjem odgovora Statut krši predsedništvo Skupštine.

Opširnije...

imageGO DS-a predložiće gradu da prostor ispred Limenke ponese ime ubijenog premijera Zorana Djindjića, a za specijalnu nagradu Grada Valjeva nominovaće fudbalera Matiju Nastasića.

Opširnije...

imageLokalni front ne odustaje od namere da ukaže na nepravilnosti prilikom izvodjenja radova u MZ Petnica. Tvrdeći da nije tačno da je NN lice postavilo cevi u reku Banju već da isto lice ima ime i prezime oni su pozvali gradonačelnika i zamenika da se oglase i iznesu plan kako će grad da nadoknadi štetu nastalu prilikom vadjenja cevi.

Opširnije...

imagePredstavnici Lokalnog fronta zatražili od nadležnih organa policije i tužilaštva da ispitaju slučaj radova u Petnici. Oni tvrde da su plaćeni radovi koji nisu izvedeni, a da je nadzor u izveštaju napisao da postoje odstupanja od projekta koji inače ne postoji.

Opširnije...

Strana 1 od 80

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login