imageŠkolski odbor, zaposleni, roditelji učenika i grad Valjevo stali su uz direktora Pete škole Gorana Bojičića u pokušaju da izbore njegov izbor za direktora škole čemu se protivi ministar Šarčević. Zaposleni izneli dokaze da je lično ministar dao saglasnosti za veći broj odeljenja, a koje ministar navodi da su razlog neizbora Bojičića.

Opširnije...

imageNa konferenciji o ulozi lokalne zajednice u sprečavanju osipanja učenika iz obrazovanja, koja je održana u utorak u Beogradu, Grad Valjevo je prezentovao svoj Lokalni akcioni plan za obrazovanje Roma, kao primer dobre prakse.

Opširnije...

imageDok se Pivara bori da sačuva proizvodnju i 200 radnih mesta , deo valjevskog SNS-a plaća beogradske medije da u trenutku privatizacije Pivare urušavaju njen ugled. Shodno činjenicama , neko želi da 197 porodica ostane van posla i hleba.

Opširnije...

imageNa 51. sednici Gradskog veća razmatrani su izveštaji o radu Doma zdravlja Valjevo, Zdravstvene ustanove Apoteka „Valjevo“ i ustanova kulture.

Opširnije...

imagePovodom realizacije projekta „Partnerstvo održivog razvoja jedinica lokalne samouprave“, koju sprovodi Grad Valjevo zajedno sa nemačkim gradom Fafenhofenom, u ovom nemačkmo gradu je od 18. do 22. aprila boravila delegacija Valjeva- pomoćnik gradonačelnika Miroslav Pimić i Aleksandra Tomić iz Kabineta zamenika gradonačelnika.

Opširnije...

imageZbog rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici Kosjerićkoj, u sredu, 25.04.2018. godine, u periodu od 8:00h do 13:00h bez vode će ostati svi potrošači u Ulici Kosjerićkoj, Banatskoj, Neretvanskoj i Ulici Save Vujanovića i to od „S“ krivine do kraja ulice.

Opširnije...

imageSrbijanka ili „Nova Srbijanka“, sad je manje važno. Ovog preduzeća više nema bar u smislu poslovanja. Da je privatizacija stavila svoj venac na grob Srbijanke, svima je jasno, ali da li je „raku“ kopalo i neko drugo preduzeće, svojevremeno čuveno „Jugovoće“?

Opširnije...

imageJoš 2013. Godine Valjevo je dobilo sertifikat od Srpske filmske asocijacije kao lokalna samouprava koja je prošla sve procedure neophodne za snimanje filmova. Lokacija koja je privukla pažnju jeste stara čaršija Tešnjar. U Valjevu se i dalje sporadično snimaju filmovi, ali konačne realizacije projekta „Valjevo filmski grad“ zapravo nema.

Opširnije...

imageCentar za negovanje tradicionalne kulture „Abrašević" održaće u utorak, 24. aprila celovečernji koncert u velikoj dvorani Centra za kulturu.

Opširnije...

imageZbog radova na vodovodnoj mreži u Ulici Užičkoj, danas, u periodu od 8:30h do 12:30h bez vode će ostati svi potrošači od Ulice Vukovarske prema Deguriću i Žabarima, odnosno svi potrošači koji se snabdevaju preko Hidroforskog postrojenja „Radino brdo“.

Opširnije...

Strana 1 od 307

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login