imageGrad Valjevo imaće od sada još jednog plaćenog člana Gradskog veća. Skupština dala zeleno svetlo za platu penzionisanom prof.dr Miroljubu Ivanoviću.

Opširnije...

imageU celoj Srbiji pa i u Valjevu danas zvanično počinje grejna sezona. Toplana je zaključila ugovor sa Bolnicom o probnom grejanju do 1.decembra.

Opširnije...

imageDirektor OB Valjevo na konferenciji saopštio rezultate rada ove ustanove u protekle dve godine . Bolnica sada ima gotovo pet puta manje dugove nego ranijih godina.

Opširnije...

imageSvetski dan hrane i Mesec pravilne ishrane Dom zdravlja Valjevo će obeležiti u ponedeljak 15. oktobra od 11 časova u sali Edukativnog centra, zajedno sa Zavodom za javno zdravlje, Crvenim krstom i Medicinskom školom, kao i uz veliku podršku OŠ „Prota Mateja Nenadović“ iz Brankovine.

Opširnije...

imageU Domu zdravlja Valjevo počela je vakcinacija protiv sezonskog gripa. U gradskim i seoskim ambulantama vakcinacija će početi u toku sledeće nedelje (po rasporedu rada ambulanti).

Opširnije...

imageU okviru kampanje "Europrom"-a koja nosi naziv "DANI DOMAĆIH" (u čijem središtu je u septembru bila "JAFA") obaveštavamo vas da će tokom meseca OKTOBRA (08.10 – 31.10.2018) u svim našim objektima biti aktuelna akcija "MESEC NAŠE ROBNE MARKE".

Opširnije...

imageHK Krušik donirala je Opštoj bolnici u Valjevu opremu za hiruršku salu vrednu 100 000 evra. U protekle dve godine Bolnica je dobila oko 400 000 evra donacija.

Opširnije...

imageU sredu 10. oktobra u Ambasadi Francuske organizovana je ceremonije dodele ordena u redu Viteza od Akademskih palmi Nikoli Božiću, programskom direktoru Istraživačke stanice Petnica, od strane ambasadora Francuske u Srbiji Njegove ekselencije Frederika Mondolonija.

Opširnije...

imageU četvrtak, 11. oktobra s početkom u 19 časova, MŠ „Živorad Grbić“ zvanično otvara novu koncertnu sezonu „Sva lica muzike“ tradicionalnim Koncertom dobrodošlice. Prvu ovogodišnju muziku na koncertnom podijumu kroz Koncert dobrodošlice oživljavaju profesori škole i simbolično je posvećuju najmlađima, učenicima prvog razreda.

Opširnije...

imageProjekat za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac i Savet za Filantropiju, kojim predsedava predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, obeležili su Nacionalni dan davanja pokretanjem kampanje za prikupljanje sredstava za istraživačku stanicu Petnica.  

Opširnije...

Strana 1 od 352

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login