imagePosle kardiološke sonde, kompanija „Europrom“ nastavila je da donacijama pomaže Opštu bolnicu u Valjevu, pa su sada u Centar za rehabilitaciju stigla četiri nova uređaja za elektroterapiju, donacija vredna 550.000 dinara.

Kako je rekla PR menadžer „Europroma“ Bojana Perić, pomenuta četiri uređaja su nastavak jedne lepe priče, s obzirom da je kompanija, kao i prošle godine, odlučila da budžet kompanije predviđen za donacije usmeri ka bolnici.
„Kada doniramo neki aparat, uvek kažemo da se nadamo da će biti što manje korišćen, odnosno, da će biti što manje pacijenata. Jasno je da svakako to ovde neće biti tako, jer je Centar za rehablitaciju najfrekventnije odeljenje valjevske bolnice, sa mnogo ljudi kojima je neophodna terapija, od beba do starije populacije. Takođe, dobili smo informaciju da je u Centru jedan broj aparata star preko 30 godina i da je odradio svoj životni vek“, rekla je Bojana Perić.
Ona je rekla da će za „Eurprom“ pomoć i donacije zdarvstvu nastaviti da budu prioritet, jer, kako je rekla, „kvalitet zdravstva u jednom gradu mnogo utiče na kvalitet života“.
Na vrednoj donaciji, još jednoj nakon kardiološke sonde, zahvalio se v.d. direktor Opšte bolnice Zoran Đurić, dok je načelnica Centra za rehabilitaciju dr Olgica Ranković objasnila primenu četiri moderna aparata.
„Jedan je tens za terapiju bola, jedan za laseroterapiju, jedan aparat je za primenu ultra-zvuka u terapiji i konačno tu je i aparat koji do sada nismo imali, a on primenjuje srednjefrekvencijske struje za horizontalnu terapiju, pre svega kod pacijenata sa raznim reumatološkim oboljenjima“, rekla je načelnica.
Inače, dnevno kroz terapijski deo Centra za rehabilitaciju prođe prosečno 200 pacijenata, a svako od njih ima nekoliko terapijskih procedura.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login