imageZahtev gradskim vlastima, adresiran na gradonačelnika, predsednika Skupštine grada, komunalnu policiju i Odeljenje za inspekcijske poslove, da se zabrani otvaranje novih noćnih klubova, kao i zabrana rada postojećih ako se ne preregistruju u kafe barove, uputili su žitelji Knez Miloševe ulice.

Reč je o peticiji koju je potpisalo 90 žitelja ovog dela valjevske BID zone, stanari pešačke zone na potezu od Sata do parka „Vide Jocić“. Oni, kako su naveli u peticiji, smatraju da im je ugroženo pravo na pristojan i normalan život, kao i Ustavom zagarantovano pravo na mirno uživanje svojine.
U peticiji se navodi da žitelji ovog dela Knez Miloševe ulice već duži vremenski period trpe zbog neprimerno dugog radnog vremena noćnih klubova, koji četiri dana u sedmici rade sa muzičkim sadržajem koji traje do tri časa iza ponoći, ali se buka, galama i bahato ponašanje gostiju tih noćnih klubova, kako su naveli, nastavlja čak i do zore.
Stanari ovog dela Knez Miloševe ulice upozoravaju da su vlasnici noćnih klubova im obećavali smanjenje buke i više reda i mira, ali kako ništa od tih obećanja nisu ispunili, odlučili su se da gradskim vlastima upute peticiju sa navedenim zahtevima.
„Zbog svega navedenoga smatramo da bi Grad trebao da donese odluku kojom bi zabranio postojanje i dislocirao postojeće noćne klubove. Neprihvatanje peticije bila čista diskriminacija prema njama, u odnosu na žitelje stambenih zgrada gde je regulisano da ugostiteljski objekti koji se nalaze u tim zgradama mogu da rade do ponoći, dok je emitovanje muzike dozvoljeno isključivo do 23 časa“, navedeno je u njihovoj peticiji, uz poruku da očekuju da ih primi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.
Pre žitelja Knez Miloševe, peticiju kojom su tražili uvođenje reda u rad ugostiteljskih objekata, kao i smanjenje nivoa buke, tražili su i žitelji stare gradske čaršije Tešnjar.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login