imageJavno preduzeće "Kolubara" i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture su nakon sprovedenog tendera i izbora najpovoljnijeg ponuđača potpisali ugovore sa izabranim projektantskim kućama za izradu projektno tehničke dokumentacije za nastavak izgradnje Regionalnog višenamenskog hidrosistema "Stubo-Rovni".

Prethodno raspisani tender za izbor projektanta bio je podeljen u tri partije.
Za partiju jedan: izrada projektne dokumentacije za postrojenje za prečišćavanje vode za piće "Pećina 2", ugovor je potpisan sa preduzećem za projektovanje, inženjering i konsalting "IWA consalt" d.o.o. Beograd, na iznos od 11.040.000,00 dinara i rokom za izradu projektne dokumentacije od 6 meseci.
Za partiju dva: izrada projektne dokumentacije magistralnih cevovoda čiste vode za deonice od rezervoara "Oštrikovac" do opština Ub, Lajkovac i Lazarevac na iznos od 22.680.000,00 dinara i rokom za izradu projektne dokumentacije od 5 meseci, ugovor je potpisalo preduzeće "EVP" d.o.o. Beograd.
Što je tiče partije tri: izrada projektne dokumentacije magistralnog cevovoda čiste vode za deonicu od Mionice do Ljiga, ugovor je potpisan sa preduzećem "IWA consalt" d.o.o. Beograd na iznos 14.400.000,00 dinara i rokom za izradu projektne dokumentacije od 12 meseci.
Iz gore navedenog se može videti da se radi o još jednom važnom koraku u cilju završetka regionalnog višenamenskog hidrosistema "Stubo-Rovni" koji se gradi već 29 godina. Izradom ove projektno-tehičke dokumentacije, koja će sadržati i građevinske dozvole, stvaraju se uslovi za obezbeđivanje izvora finansiranja kako bi se što pre započelo sa radovima na izgradnji ovih projekata.
Vlada Republike Srbije, Grad Valjevo i Javno preduzeće "Kolubara" posvećeni su što skorijem završetku regionalnog višenamenskog hidro- sistema "Stubo-Rovni" i otvaranju mogućnosti da se kvalitetnom vodom za piće snabde skoro 250.000 stanovnika u 6 opština Kolubarskog okruga.

JP „Kolubara“

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login