imageSkupština grada donela je niz odluka o imenovanjima i razrešenjima medju kojima i odluku o razrešenju Prvoslava Adžića sa mesta predsednika NO Polet, razrešenja Andre Savčića nekadašnjeg člana Veća iz dve komisije.

Glasanjem u celosti za tačku dnevnog reda Kadrovska pitanja Skupština grada razrešila je dužnosti Dušana Mirkovića sa mesta člana Komisijije za administrativna i kadrovska pitanja , a na njegovo mesto imenovala Sandru Gavrilović.
Na lični zahtev Skupšptina je razrešila dr Milana Markovića sa funkcije predsednika Mandatno-imunitetske komisije i na njegovo mesto imenovala Nenada Beljića.
Svojevremeno kandidat za direktora Poleta , a potom predsednik Nadzornog odbora istog preduzeća Prvoslav Adžić razrešen je dužnosti predsednika NO, a na njegovo mesto imenovana je Jelena Kalat.
Funkcije predsednika UO Doma zdravlja razrešena je dr Dragica Nikolić, a na njeno mesto imenovan Borko Aleksić. Funkcije zamenika predsednika UO Doma zdravlja razrešen je i Živan Kostadinović , a na njegovo mesto imenovana Milica Dasović.
Dužnosti predsednika Komisije za sprovodjenje konkursa za izbor direktora razrešen je i Andra Savčić, a na njegovo mesto imenovan Nikola Popović.
Izmene je pretrpela i Gradska izborna komisija u kojoj je član SNS Andra savčić zamenjen dr Miroljubom Ivanovićem SNS, a član jelena Malešević SPS zamenjena Djordjem Gajićem SPS.
Skupština je donela odluku o izmeni rešenja o obrazovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje grada pa su sada članovi:
Predsednik dr Slobodan Gvozdenović
Članovi: Goran Milivojević načelnik KO
Jelica Panjković načelnica Gradske uprave
Dragana Djenić zamenica načelnika Gradske uprave
Aleksandar Purić zaposlen u Gradskoj upravi
Prof dr Miroljub Ivanović član Gradskog veća
Nikola Radojičić pomoćnik gradonačelnika
Mihailo Milutinović direktor Filijale NSZ, zamenik predsednika Skupštine i predsednik Komisije za praćenje javnih nabavki
Katarina Milićević vd direktora Centra za socijalni rad
Dr Zorica Jocić načelnik ŠU Valjevo
Borko Aleksić zaposlen u Gradskoj upravi
Dragan Mojsilović zaposlen u Gradskoj upravi
Gorica Božić odbornik u Skupštini grada
Radovan Radović član UO unije poslodavaca
Ljiljana Stojanović predstavnik Udruženja metalopreradjivača
Milenko Dragojević predsednik Unije pekara
Vlada Dodović predsednik sindikata Nezavisnost
Milorad Bošković predstavnik lokalne samouprave.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login