imagePosle Davida Maksimovića ostavku na mesto člana Veća podneo je i Borisav Radojičić.Kako Vamedia saznaje ostavku će podneti i Damjan Cvetković još jedan član Veća sa kvote SPS-a.Da li se to SPS povlači?

 

Broj članova Gradskog veća od juče je manji za još jednog člana u pitanju je Borisav Radojičić koji je na ovo mesto došao kao predstavnik i član Socijalističke partije Srbije.Pre nejga ostavku na mesto člana Veća podneo je i David Maksimović koji je u veću bio takodje na kvoti SPS-a, a kako Vamedia saznaje ostavku će uskoro podneti i Damjan Cvetković.
Gradsko veće koje broji 11 članova tada će praktično biti uskraćeno za tri člana Veća sa kvote koalicionog partnera nosioca vlasti.
Iako se pred Novu godinu moglo čuti da ne postoje problemi u koaliciji nakon tri ostavke javnost bi spravom mogal da postavi pitanje da li je to baš sve tako , odnosno, na koji način treba shvatiti povlačenje ljudi iz SPS-a?
Radojičić se još uvek nije zvanično obratio medijima sa obrazloženjem svoje ostavke, a za pretpostaviti je da će to učiniti u narednom periodu.
U Gradskom veću sada su od 11 članova sa kvote SPS-a ostali još zamenik predsednika Gradskog veća koji se na toj funkciji nalazi po osnovu mesta u sistemu uprave kao zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić i Žarko Kovač oko čijeg je izbora Skupština čak dva puta glasala.
Članovi Gradskog veća sada su : Slobodan Gvozdenović, Dejan Bogojević, Dobrosav Janković, Dragana Terzić, Nikola Popović i Andra Savčić, dok se ostavka Damjana Cvetkovića očekuje.
Radojičić,sada već bivši član Veća, diplomirani je ekonomista, rođen je 1959. godine u Valjevu.Vlasnik i menadžer preduzeća “Metalprom“ u Valjevu.Aktivan učesnik brojnih gradskih projekata i manifestacija. Društveno angažovan u oblasti socijalnih i ekonomskih problema. Dobitnik većeg broja priznanja. Javnosti je poznat poslednjih godina kao veliki donator mostova nakon poplave i donator Opšte bolnice.

 

Radojičić je u Veću na početku formiranja Gradskog veća bio zadužen za privredu, finansije i investicije. Dok je Gradsko veće bilo otvoreno za javnost zabeležene su njegove brojne oštre sugestije na temu funkcionisanja javnih preduzeća, ali i samog funkcionisanja vlasti koje se odražava na grad. 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

korak

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login