imageBlizu 113 miliona dinara će Valjevo izdvojiti u narednoj godini za Socijalnu i dečiju zaštitu. Kako se može videti iz opredeljenih sredstava grad nije odustao ni od jedne ranije poznate I pružane usluge.

U 2018. godini grad Valjevo nastaviće sa finansiranjem brojnih socijalnih uluga medju kojima su I Narodna kuhinja I lični pratilac deteta , naknadom za nezaposlene porodilje. Kako se navodi u budžetu za 2018. Godinu za brojne usluge I naknade grad će izdvojiti blizu 113 miliona dinara.

- Programska aktivnost 0901-0001- Jednokratne pomoći i drugi oblici pomoći raspoređena su sredstva u iznosu od 27.560.000 dinara za jednokratne pomoći, Narodnu kuhinju, Komesarijat za izbeglice, RVI i porodice palih boraca nakon 1990.
- Programska aktivnost 0901-0002- Porodični i domski smeštaj, prihvatilišta i druge vrste smeštaja raspoređene su aproprijacije u ukupnom iznosu od 1.420.000 dinara za finansiranje troškova Sigurne kuće i urgentnog smeštaja za stara lica i ostarela lica.
- Programska aktivnost 0901-0003- Dnevne usluge u zajednici raspoređena su sredstva u ukupnom iznosu od 7.500.000 dinara za dotacije socio-humanitarnim organizacijama i boračko-invalidskim udruženjima.
- Programska aktivnost 0901-0004- Savetodavno-terapijske i socijalno-edukativne usluge raspoređene su aproprijacije u ukupnom iznosu od 19.850.000 dinara za pružanje usluga dnevnog boravka, kluba OSI, pomoć u kući, lični pratilac deteta i savetovališta za brak i porodicu.
- Programska aktivnost 0901-0005- Podrška realizaciji Crvenog krsta raspoređena je aproprijacija od 2.300.000 dinara.
- Programska aktivnost 0901-0006- Podrška deci i porodicama sa decom opredeljene su aproprijacije u ukupnom iznosu od 45.440.000 dinara koje su namenjene za rad interresorne komisije i komisije za ocenu psihofizičkih sposobnosti dece, realizaciju LPA za decu i LAP za Rome i naknadi za nezaposlene porodilje, aktivnosti posebnom podsticaju radjanja dece I finansiranju lečenja steriliteta.
Podrška osobama sa invaliditetom opredeljena je aproprijacija u ukupnom iznosu od 8.160.000 dinara za pomoć u kući.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login