imagePočela je nastava za prvu generaciju studenata mastera Visoke poslovne škole strukovnih studija na studijskom program Poslovna ekonomija i informatika.


Među 50 studenata master strukovnih studija, veliki je broj zaposlenih, od kojih su mnogi diplomci VIPOS-a, u firmama kao što je Holding korporacija “Krušik”, “Dunav osiguranje” ili privatna preduzeća, u javnom sektoru kao što su Opštinske uprave Lajkovca i Osečine, javna preduzeća u Valjevu ili Obrenovcu, šabačko Više javno tužilaštvo i Republički fond zdravstvenog osiguranja u Valjevu.
Motiv da upišu master studije na jedinoj državnoj visokoobrazovnoj instituciji u regionu, kako sami kažu, jeste sticanje državne diplome master strukovnog ekonomiste, koja sa 300 ESP bodova koje donosi, ima potpunu istu težinu kao i zvanje master akademskog ekonomiste, ali i sticanje adekvatnog praktičnog znanja i primene informatike u ekonomskoj nauci.
“Sve ono što sam naučio na osnovnim studijama VIPOS-a bilo je od neprocenjive koristi da odmah po diplomiranju nađem posao u struci, a onda i sa tim stečenim iskustvom i znanjem donetim sa VIPOS-a nije bilo teško otvoriti i sopstvenu firmu i upustiti se hrabro u privatni biznis. Zato sam željno čekao da VIPOS akredituje i master, jer ono što ću naučiti u naredne dve godine će predstavljati još jedan korak dalje u mojoj poslovnoj karijeri”, kaže Nenad Živković iz Smedereva, nekadašnji diplomac naše škole i jedan od najboljih studenata osnovnih studija u svojoj generaciji.
Sa njim se slaže i Goran Vasiljević, službenik Pošte i diplomac VIPOS-a 2014. godine, ističući da mu je motiv za upis mastera “napredovanje u službi”.
U prvoj godini master studija, prva generacija VIPOS-ovih studenata će imati pet obaveznih predmeta, a u drugoj izbornu grupu predmeta, kako bi se svako od njih profilisao za oblast koju želi. Nastava master strukovnih studija, s obzirom na veliki broj zaposlenih studenata u prvoj genetaciji, održava se petkom i subotom.
Podsećamo, VIPOS je jedna od prvih državnih visokoškolskih institucija u Srbiji kojoj je nacionalna Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta KAPK dodelila akreditaciju za master strukovne studije.

VIPOS

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

valis1

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login