imageOdbornici Skupštine grada na sednici 30. novembra razmatraće odluku o prosečnoj ceni kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2018. godinu.

Na teritoriji grada Valjeva je predviđeno da će se porez na imovinu za 2018. godinu za stanove u prvoj zoni povećati na godišnjem nivou od 5,52 do 89,14 dinara, za stanove u drugoj zoni do 30 dinara više, u trećoj zoni će kod pojedinih stanova porez biti isti kao i prethodne godine, dok će za ostale povećanje biti od 17 do 61 dinar na godišnjem nivou. U četvrtoj i petoj zoni nije bilo prometa nepokretnosti, što utiče na promenu iznosa poreza, pa će osnovica za porez na imovinu biti kao i prethodne godine, a kod pravnih lica će iznositi 34.435,00 dinara.

Kod kuća u prvoj zoni nije bilo prometa nepokretnosti, pa će porez biti isti, u drugoj zoni će doći do povećanja ili će biti isti porez u odnosu na prethodnu godinu, u iznosu od 75,60 dinara na godišnjem nivou. U trećoj zoni će porez biti veći do 70 dinara, u četvrtoj zoni do 50 dinara, a u petoj zoni do 45 dinara više na godišnjem nivou.
Neznatne izmene poreza se odnose i na poslovni protstor, garaže, a za građevinsko, poljoprivredno i šumsko zemljište će doći do smanjenja tržišne cene nepokretnosti ili će biti na prošlogodišnjem nivou.
Prosečna cena odgovrajućih nepokretnosti u slučaju da u zonama nije bilo prometa nepokretnosti iznosi: Stanovi 86.090,00 dinara, kuće za stanovanje 54.185.00 dinara, garaže I gražna mesta 28.407,00 dinara, gradjevisko zemljište 1.847,00 dinara I poslovne zgrade I drugi gradjevinski objekti 113.462,00 dinara.
Prosečna cena odgovarajućih nepokretnosti po zonama na teritoriji grada Valjeva utvrdjena je na osnovu cena ostvarenih u prometu nepokretnosti u periodu od 1.janura do 30. septembra 2017. godine.

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login