imageRadove na uredjenju korita reke Kolubare obišao je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović. Gradonačelnik najavio za narednu godinu i asfaltiranje saobraćajnice od Austroterma do nove industrijske zone.

Radovi na regulaciji korita reke Kolubare uveliko traju, a radovima upravlja austrijska agencija ADA koja je i raspisala tender za izvodjača radova i na tenderu izabrala konzorcijum tri firme, francuski „Suez“, beogradsku „Hidrotehniku“ i preduzeće „Eroziju“.

“ Ove radovre finansira Evropska delegacija u Srbiji sa 4,2 miliona evra. Radovi prktično kreću od Obnice u dužini od 2 km, a prvi put biće rekonstruisan I deo kod stadiona Budućnosti I potom od belog mosta na Kolubari naniže. Deo gde se sada nalazimo nikada nije bio uredjen”, rekao je Gvozdenović novinarima na mostu u Ulici Norveških interniraca.

image

Po njegovim rečima već naredne godine biće uradjena I saobraćajnica sa druge strane reke koja praktično preko postojećeg mosta povezuje MZ Gradac sa postojećom industrijskom zonom, MZ Kolubara II I samim gradom pa I Duplim trakama. “Biće uradjena saobraćajnica od Ulice Mirka Obradovića pa sve nizvodno. Jedan krak će se odvojiti I takodje biti uradjen prema Železničkoj stanici I prema Toplani. Ono što je važno jeste da se konačno radovi odvijaju I u ovom delu grada, a do sada je uradjena I eksproprijacija I mislim da je ostalo još jako malo da se otkupi kako bismo mogli da uradimo pomenute saobraćajnice”, rekao je Gvozdenović napomenuvši da je neophodno uraditi još 1,2 km saopbraćajnice prema zoni Stefil I još dodatnih kilometar prema novoj industrijskoj zoni.

image U vezi najavljenih radova Gvozdenović kaže I da će grad u narednoj zatražiti pomoć I ministarstava.

Kako se već ovih dana radi na planiranju budžeta za 2018 godinu Gvozdenović je za Vamediu potvrdio da će težište narednog budžeta biti na infgrastrukturi.

 

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

valis1

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login