imageProjekat toplifikacije Valjeva biće nastavljen u maju i junu, radovima na postavljanju cevi u delovima Karađorđeve, Sinđelićeve i Pantićeve ulice. Ovim radovima će se okončati izgradnja glavnih magistralnih vodova vrelovoda, u okviru projekta KFV 4.

Ukupna vrednost svih dosadašnjih radova, ali i radova koji predstoje ovog leta, kao i postavljanje 54 podstanice, biće do 2,5 miliona evra. Od 54 planirane podstanice, deo je već nabavljen i postavljen, a ostale će biti nabavljene u sklopu ovih radova.
Tokom trajanja radova u glavnim valjevskim ulicama, biće omogućeno da se saobraćaj odvija jednom trakom. Potpuni prekidi saobraćaja će biti samo kada bude bilo neophodno i neće trajati duže par sati. Na taj način će se sprečiti velike saobraćajne gužve i nastojati da ovi važni radovi što manje remete život građana.
Radovi u sektoru S1 od raskrsnice Dušanove i Karađorđeve ulice do raskrsnice Karađorđeve i Radničke ulice počeće 16. maja, a predviđeno je da traju 15 dana.

image Od ugla Pantićeve i Ulice Vojvode Mišića do Tehničke škole (raskrsnica Pantićeve i Ulice Koste Abraševića) radovi u sektoru S2, počeće 1. juna i trajaće mesec dana.
Radovi u sektoru S5 -Sinđelićevoj ulici od ugla sa Ulicom Ljube Kovačevića do Naselja „27. novembar“ biće nastavljeni 23. maja i trajaće dva meseca.
Radovi će se izvoditi jednom kolovoznom trakom, dok će druga biti slobodna za prolazak vozila. Prekidi saobraćaja će biti kratki i to samo kada bude neophodno, dogovoreno je sa izvođačima radova, beogradskom firmom „Štrabak“ i podizvođačem valjevskim „Autotransportom“. Mašinske radove izvodiće firme „Goal“ iz Zrenjanina i „Termoservis“ iz Beograda.
Krajnji rok za završetak radova i vraćanja ulica u prvobitno stanje je 1. septembar, ali se očekuje da radovi budu završeni i pre ovog roka. Stručnjaci iz JKP „Toplana Valjevo“ će nadzirati radove i obratiće naročitu pažnju da radovi što manje ometaju funkcionisanje saobraćaja u delovima grada, gde će se postavljati cevovod.
U sklopu ovih radova biće otklonjeni i nedostaci koji su ostali od radova vršenih prošle godine, a to se odnosi, prvenstveno, na zelene površine i elemente infrastrukture.

Odsek za informisanje i protokol
Grad Valjevo

 

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login