imagePredstavljanje projekta Eno agri koji grad Valjevo realizuje u saradnji sa BIH održana je u Poljoprivrednoj školi u Valjevu. Uz goste iz Sjenice kao partnerskog grada srednjoškolcima je predočen značaj organske proizvodnje , a podeljeni su i paketi organskih proizvoda.

Nakon Sajma organske hrane održanog u Sarajevu na kome je prezentovan brend "Organsko by Valjevo" kao finalni deo projekta Eno agri koji grad Valjevo realizuje u saradnji sa Sarajevom i Sjenicom u Poljoprivrednoj školi u Valjevu održana je projektom predvidjena još jedna prezentacija , a najmladjima je predočen značaj organske proizvodnje . " Jako je važno da mladi ljudi na vreme saznaju i nauče o značaju organske proizvodnje. Mi smo projektom imali predvidjenu ovu aktivnost i vrlo smo zadovoljni kako su mladi prihvatili ideju organske prouizvodnje . I oni su podjednako već svesni da je budućnost zdrave ishrane sada kada je sve oko nas zatrovano pesticidima i herbiccidima upravo u organskoj proizvodnji.Mi ćemo narednih dana kao i danas ovde u školi podeliti deci još paketa , želimo da probaju i sami se uvere u kvalitet onoga o čemu smo im govorili . Jedan deo paketa predvidjen je za decu sa posebnim potrebama koja takodje itekako znaju šta je zdravo", kaže Andra Savčić koordinator projekta.

image

Pored učesnika projekta iz Valjeva gosti na ovoj prezentaciji bili su i partnerski grad u projektu , grad Sjenica čiji predsednik Opštine Hazbo Mujović kaže da su poljoprivrednici Sjenice prepoznali projekat Eno agri kao ozbiljan podsticaj organskoj proizvodnji." Mi smo grad sa zaista očuvanom prirodom , sa brojnim prirodnim lepotama i vrlo razvijenom poljoprivredom. Kod nas je nekako priroda sve uredila kao preduslov za bavljenje organskom proizvodnjom . Naši poljoprivrednici su projekat prihvatili jako dobro i pokazali veliko interesovanje za organsku proizvodnju , čak i veće nego što smo očekivali . Znam da je i u Valjevu tako i svakako bi nakon završetka oog projekta trebalo naći način da se projekat nastavi , možda kao mera podsticaja organskoj proizvodnji", kaže Mujović. koji za naredne dane u Sjenici najavljuje veliki Sajam.

S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login