Pivara donirala bolnici endoskop vredan 50.000 evra

imageValjevska pivara još jednom je pokazala veliku društvenu odgovornost i za valjevsku bolnicu nabavila savremenu endoskopsku jedinicu sa kompletnom opremom koja je bila neophodna za dijagnostiku bez koje je Opšta bolnica bila prethodna tri meseca.

Opširnije...

Od svake naplaćene plastične kese deo novca će ići za donacije

imageOd sledećeg četvrtka, biorazgradive ljubičaste kese koje se dobijaju na kasama trgovina „Europroma“ naplaćivaće se dva dinara po komadu. Vodeća trgovina u našem kraju, kako je objašnjeno na konferenciji za novinare, na ovaj način se uključuje u kampanju Ministarstva za zaštitu životne sredine da se upotreba plastičnih kesa u Srbiji smanji.

Opširnije...

Petnica: Ambasador Francuske o klimatskim promenama

imageAmbasador Francuske Njegova Ekselencija Frederik Mondoloni posetio je Istraživačku stanicu Petnica. Tom priliko održao je predavanje o klimatskim promenama i otvorio izložbu „Svi aktivni u borbi protiv klimatskih promena!“

Opširnije...

Vamediji na Skupštini zabranjeno izveštavanje uživo

imageVamediji na sednici Skupštine zabranjeno pisanje jer se čuje tastatura. Predsednik Skupštine MIlorad Ilić zatražio da se ne piše live. Novinar Vamedie s obzrom da mu je rad zabranjen , napustio sednicu Skupštine.

Opširnije...

Instrukcije za oslobadjanje od odgovornosti ?

imageTragom informacije da zaposleni u odeljenju finansija i budžeta često iznose primedbe na plaćanje računa bez ugovora te i da odbijaju potpisivanje istih, Vamedia je došla do dokumenta koji potvrdjuje da najpre žalbe postoje, a potom i kako se rešavaju.Ali, da li je to zakonski moguće?

Opširnije...

Obaveštenje o zaprašivanju komaraca

imageZaprašivanje komaraca na području grada Valjeva biće izvedeno u periodu od 20. do 31. jula 2018. godine, prvi dan sa povoljnim vremenskim uslovima.

Opširnije...

Dan promocije paraglajdinga

imageDana 22.jula 2018 godine na sportskom Aeroromu Divci, sa početkom u 11h i završetkom sa zalaskom sunca, Aeroklub Valjevo u saradnji sa Paraglajding školom No. 1, organizuje Dan promocije paraglajdinga.

Opširnije...

Izmena plana komunalne gradnje

imageGradsko veće utvrdilo je je predlog zaključka o usvajanju prve izmene plana komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture grada Valjeva za 2018. godinu. Kako nema pregleda izvršenja budžeta za prvih šest meseci treško je predvideti koliko je izmena realna i ostvariva.

Opširnije...

Odluka o maksimalnom broju zaposlenih

imageGradsko veće donelo je odluku o povećanju broja zaposlenih u Muzeju i TO ,a sa druge strane smanjenju za po jednog izvršioca u Vodovodu i Vidraku.

Opširnije...

Za pet godina u Valjevu - pet odeljenja manje

imageGrad Valjevo za poslednjih pet godina izgubio je čak pet odeljenja dece u školama. Negativan prirodni priraštaj na žalost ne beleži samo Valjevo, ali , na kraju, mi ovde živimo.

Opširnije...

krusik

toplana

stopshop

 

Nazad

Prijava

Nazad

Korpa

JTouch Mobile Template for Joomla (c) 2011 - 2013 JTouchMobile.com