imageNakon saslušanja u tužilaštvu za sedam osumnjičenih odredjen je pritvor do 30 dana. Iz pritvora je puštena jedino T.I. pripravnik u Gradskoj upravi.

Opširnije...

imagePo 55. put u nedelju će biti održan tradicionalni Dan maline. Ljubomir Pavić član OO ove manifestacije kaže da ono što postoji toliki niz godina ne treba tek tako menjati. Komentarišući činjenicu da od grada ova manifestacija nije dobila ni dinar Pavić kaže: "Nismo se žalili na tu odluku, probaćemo sami da to uradimo".

Opširnije...

imageIstraživačka stanica Petnica proslavila je svoj 35. rođendan. Pre svega radno i bez mnogo ceremonija.

Opširnije...

imagePred sudijom za prethodni postupak  Višeg suda u Valjevu u toku su  saslušanja  preksinoć uhapšenih i osumnjičenih za krivična dela primanja i davanja mita, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe pri javnim nabavkama  i fslsifikovanja službene isprave.

Opširnije...

imageValjevo sa zaradama i dalje ispod proseka Republike, pokazuju podaci Zavoda za statistiku. Standardno već najviše u okrugu zaradjuju Lajkovčani. Osečina ima trend rasta zarada.

Opširnije...

imageU Edukativnom centru Doma zdravlja Valjevo proglašeni su i nagrađeni najbolji likovni i strip radovi učenika u okviru kampanje „Depresija – hajde da razgovaramo“. U pitanju su đaci sedmog razreda gradskih škola, koji su pre toga bili učesnici radionica posvećenih depresiji.

Opširnije...

imageNa vreme stare Jugoslavije najčešće nas podseti tabla sa spiskom zbratimljenih gradova. Često prelepljena plakatima pa I čituljama ona ipak služi kao podsetnik na neka davna vremena ne samo bratstva I  jedinstva već I na vreme drugačijeg Valjeva.

Opširnije...

imageUmesto potpune rekonstrukcije mosta u centru Divčibara Putevi Srbije uradili su pored postojećeg novi pešački most. U ovoj godini bi trebalo da bude uradjena i rasveta.

Opširnije...

imageBrezovčani čija je priča o zajedničkoj radnoj akciji na izgradnji Doma pobudila pažnju mnogima , konačno su započeli radove na krovnoj konstrukciji. Radove trenutno ometa sezona maline.

Opširnije...

imageU Petnici je trenutno u toku izvodjenje obimnih radova na uredjenju prostora do i oko same Petničke pećine. U toku su i razgovori vezani za projekat uredjenja unutrašnjosti pećine , ali i razgovori u vezi sa jezerom u Petnici.

Opširnije...

Strana 1 od 226

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

toplana

europrom

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login