imageSnega u Valjevu još uvek nema u meri u kojoj bi stvarao probleme pešacima i vozačima, ipak meteorolozi za ovaj decembar najavljuju padavine . Za neuklanjanje snega sa trotoara i ulaza predvidjene su kazne do 50 000 dinara.

Opširnije...

imageI ove zime svi oni koji su vičniji klizaljkama mogu uživati u zimskim čarolijama na klizalištu koje će u našem gradu biti postavljeno do 1. februara 2018. godine. Klizalište će instalirati preduzeće „Gemtehnik” doo Beograd za 750 000 dinara.

Opširnije...

imageNa Divčibarama u novogodišnjoj noći koncert će održati bend „Osvajači“. Najmladje Valjevce počev od 29. decembra očekuju brojni sadržaji i programi.

Opširnije...

imageLiterarno veče posvećeno knjizi o Njegošu dr Snežane Adamović "Njegoš u srpskoj kritičkoj misli 20.veka", biće održano u petak 15. decembra 2017. godine, sa početkom u 20 časova, u svečanoj sali Višeg javnog tužilaštva u Valjevu.

Opširnije...

imageNa osnovu raspisane javne nabavke Doček Nove godine biće organizovan na Divčibarama u vremenskom intervalu od 23 do 1h iza ponoći. Danas nakon otvaranja ponuda bi trebalo da bude poznato ko je gostujući bend.

Opširnije...

imageSva sela jugoistočno od Valjeva, koja su “prikačena” na vodovodni system “Kukalj” i decenijama kubure sa vodom, mogla bi da konačno imaju mnogo stabilnije vodosnabdevanje ukoliko se u narednoj godini počne sa realizacijom projekta odvođenja vode sa brane “Rovni” u njihovom pravcu.

Opširnije...

imageKako Vamedia nezvanično saznaje radove na izgradnji manje hale u pogonu Gorenja zaustavili su gradski inspekcijski organi.

Opširnije...

imagePreporučujemo Vam da decembarske večeri provedete u Biblioteci, na književnim večima koje organizujemo. U centru pažnje su značajne ličnosti iz prošlosti i današnje Srbije – Petar Petrović Njegoš, Dragojlo Dudić, dr Aleksandar Đurović, Miloš Jevtić, dr Milo Lompar, dr Miloš Koljanin, mr Slobodan Gavrilović, dr Snežana Adamović i mr Branko Matić.

Opširnije...

imageUčenicima osnovnih, srednjih škola i studentima romske nacionalnosti grada Valjeva danas su dodeljena rešenja o stipendiranju u školskoj 2017/2018. godinu. Pravo na stipendiju ostvarilo je 60 učenika i studenata, od čega četvoro osnovaca, 45 srednjoškolaca i 11 studenata.

Opširnije...

imageZastupnik kapitala Radio Valjeva pokrenuo i zvaničnu proceduru za pokretanje stečaja nad ovom  najstarijom valjevskom medijskom kućom. Radio Valjevo sada nema ništa u svom vlasništvu izuzev dugova.

Opširnije...

Strana 1 od 274

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login