MZ Jablanica na sastanku kod gradonačelnika danas

imageZa 13. novembar zakazan je sastanak predstavnika meštana MZ Jablanica koja obuhvata pet sela i gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića. Meštani u zahtevu za sastanak i na održanom protestu na brani tvrde da traže odgovor zašto se ne rade cevovodi koje je grad obećao.

Register to read more...

Miroslav Pimić više nije pomoćnik gradonačelnika

imageOd prvog novembra Grad Valjevo ima jednog funkcionera manje. Miroslav Pimić više nije pomoćnik gradonačelnika. Gradonačelniku preostao samo jedan pomoćnik Nikola Radojičić.

Register to read more...

„Valjevskoj pivari“ priznanje od Ministarstva prosvete za Kros RTS-a

imageMinistar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević uručio je priznanja predstavnicima školskih uprava i obrazovnih ustanova, kao i organizacijama i pojedincima koji su dali poseban doprinos za realizaciju ovogodišnjeg Krosa RTS-a.

Register to read more...

Slava medicinara

imageOpšta bolnica Valjevo, Podružnica Srpskog lekarskog društva i Služba za očne bolesti OB Valjevo, kao domaćini, ove godine svečano obeležavaju Slavu Sveti lekari i besrebrenici Kozma i Damjan, u sredu, 14, novembra 2018.

Register to read more...

Petar pobednik turnira „Kolubarska bitka“

imageMemorijalni turnir u rovovskom tabliću „Kolubarska bitka“ je završen. Turnir je organizovalo Udruženje za negovanje tradicije i kulture valjevskog kraja.

Register to read more...

Djurovićeve slike u Modernoj galeriji

imageU Modernoj galeriji otvorena je izložba slika i crteža Željka Djurovića koji je na samom otvaranju rekao da ga je jedan intervju Ljube Popovića u Politici poželeo da mu slike budu u centru fantastične umetnosti.

Register to read more...

Sve hladnije

imageU nedelju i ponedeljak jutro u većini krajeva hladno, ponegde sa slabim mrazem.

Register to read more...

Dan primirja u Prvom svetskom ratu

imageDanas je 11. novembar dan koji Srbija obeležava kao Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Amblem ovog dana je cvet Natalijine ramonde.

Register to read more...

Jeremić demantovao Gvozdenovića

imageDragan Jeremić, bivši zamenik gradonačelnika grada Valjeva i aktuelni državni sekretar u ministarstvu ekologije demantovao je u emisiji "Gradske teme" Studia B , aktuelnog gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića. U demantiju Jeremić navodi da je u emisiji 15. avgusta na istoj televiziji Gvozdenović izneo niz laži čime je ugrozio njegov ugled i ugled njegove porodice, a otvorenom hajkom protiv njega direktno ugrozio bezbednost i njega i porodice iscrtavajući mu praktično metu na čelu.

Register to read more...

„Dani domaćih“ u „Europromu“ se nastavljaju sa „Neoplantom“

imageKompanija „Europrom“ nastavlja i tokom novembra kampanju „Dani domaćih“ u svojim prodajnim objektima, a pred potrošačima će u fokusu ove kampanje biti proizvodi dve ugledne domaće kompanije – „Neoplante“ i „Knjaz Miloša“.

Register to read more...

Page 1 of 361

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login