imagePo informacijama na gradskom sajtu klizalište bi ovih dana trebalo da ode iz Valjeva. Za dve godine grad Valjevo je za ovu namenu izdvojio više od dva miliona dinara bez mogućnosti bilo kakve zarade. Klizalište da ga Valjevo kao grad poseduje , tvrde u upravi, koštalo bi do 10 miliona dinara.

Opširnije...

imageGrad najavljuje uskoro javnu raspravu po osnovu predloženog projekta „Valjevo zdrav grad”. Osnov svega po rečima gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića je izrada Studije o zdravstvenom stanju gradjana Valjeva.

Opširnije...

imageAktivisti Lokalnog fronta na konfernciji za novinare osvrnuli su se na izjave koje je VTV-u dao pomoćnik gradonačelnika Miroslav Pimić povodom izgradnje deponijske pregrade na reci Gradac. Lokalni front tvrdi da je Pimić prećutao najbitnije elemente, a umesto toga gradjanima plasirao i neistine.

Opširnije...

imageU petak, 23. februara s početkom u 20 časova, u valjevskoj muzičkoj školi će koncertom jedinstvenog mađarskog ansambla od 25 muzičara “Musica Antiqua” biti otvoreni jubilarni 20. Međunarodni susreti flautista – Tahir Kulenović”.

Opširnije...

imageZbog velikog broja mejlova koji su propušteni kroz sam sajt, Vamedia u proteklih deset dana u nekoliko navrata nije bila vidljiva. U ovom trenutku operater Loopia pokušava da pronadje izvor i način upada, a nadležne institucije su obaveštene. Vamedia se zahvaljuje svim korisnicima na strpljenju i razumevanju dok nastoji da reši postojeći problem.

Opširnije...

imageZbog trenutne epidemiološke situacije koju prati Zavod za javno zdravlje Valjevo, v.d. direktora OB Valjevo, dr Zoran Đurić, naložio je da se privremeno zabrane posete pacijentima hospitalizovanim u Službi za infektivne bolesti i Službi za pedijatriju Opšte bolnice Valjevo.

Opširnije...

imageDok se jedni kunu u grobove predaka na brdu Vidraku i vrlo im smeta glasna muzika pa i obavljanje bilo kakvih svečanosti na istom mestu mnogo je više onih koji su rešeni da zanemarre istoriju i od Vidraka naprave smetlište.

Opširnije...

imageZbog popravke kvara na vodovodnoj mreži dana 20.02.2018. godine u Ulici Pop Lukinoj  bez vodosnabdevanja će ostati potrošači u Ul. Pop Lukinoj od Ul. Karađorđeve do Ul. Dr. Pantića u periodu od 10-14 časova.

Opširnije...

imageTO Valjeva na predstojećem Sajmu turizma predstaviće se sa ponudom valjevskih hotela. Ipak to je samo jedan hotel u Valjevu, dok su ostali na Divčibarama. Valjevo sada ima u najvećem broju samo konačišta.

Opširnije...

imageAko biste na Vikipediji potražili informacije o Tešnjaru, a da ste pritom bilo gde u svetu ili negde u Srbiji verovatno biste i poverovali u poslednju rečenicu koja kaže da se proces restauracije i konzervacije i danas traje. Ipak , ako ovo čitate i živite u Valjevu onda znate da to i nije sasvim tačno.

Opširnije...

Strana 1 od 291

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login