imageIako je svojevremeno najavljeno da će u Opštu bolnicu u Valjevu stići dečiji hirurg iz Beograda kako bi se funkcionisanje ovog odeljenja održalo, to se još uvek nije dogodilo. Valjevo raspolaže sa tri dečija hirurga.

Opširnije...

imageU Centru za kulturu večeras će gostovati Zvezdara teatar sa predstavom „Bajka o pozorištu“ sa početkom u 2oh.

Opširnije...

imageI narednih dana sunčano i toplo vreme, a promena vremena uslediće po njavma meteorologa od narednog ponedeljka.

Opširnije...

imageTrend koncertnih gostovanja van Valjeva, MŠ „Živorad Grbić“ nastavila je i ove godine, realizacijom koncerta u Velenju, 12. oktobra. Saradnja izmedju muzičkih škola Valjeva i Velenja, započeta prošlog decembra, svoj nastavak je doživela u periodu od 11. do 13. oktobra, kada je 21 učenik i 5 profesora valjevske muzičke škole, umetničku muziku svog grada predstavilo na koncertu „Muzika zbližava“ u saradnji sa kolegama iz Glazbene šole „Fran Korun Koželjski“ .

Opširnije...

imagePred Toplanom je potpisivanje 4000 ugovora sa korisnicima o plaćanju po potrošnji. Toplana ima obavezu da naplati potrošnju po podstanici, a Skupština stanara je bila i jeste dužna da dostavi odluku o tome kako će stanari izmedju sebe deliti tu potrošnju. Na brojnim mestima ugradjeni delitelji toplote ne daju dobre rezultate.

Opširnije...

imageU sredu 18. oktobra boraviće karavan „Duh mladosti“, koji organizuje Omladinska organizacija organizacije Spirit of Youth, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Opširnije...

imageZa ljubitelje plivanja balon u Petnici počeo je sezonu. Cena karte 250 dinara.

Opširnije...

imageGradsko kulturno umetničko drustvo “Abrašević”, u godini kada slavi 112. godina uspešnog rada, organizuje 11 (jedanaesti) po redu Koncert veteranskih folklornih ansambala kulturno umetničkih društava Republike Srbije, koji će se odrzati u velikoj sali Centra za kulturu u subotu 21.oktobra sa početkom u 19 casova, pod radnim nazivom “Kolubarski zlatni vez”.

Opširnije...

imageMogućnost da potpuno besplatno urade preventivne preglede na teritoriji Kolubarskog okruga iskoristilo 747 građana.Akcija besplatnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja uspešno je sprovedena u svim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Kolubarskog okruga u nedelju, 15. okobra, od 8 do 16 sati.

Opširnije...

imageKolone automobila kretale su se juče prema Pričeviću gde je u organizaciji JP Agrorazvoj i Poljoprivredne savetodavne službe održana "Izložba ovaca". U takmičarskom delu učestvovalo je 27 uzgajivača sjeničke ovce, a apsolutni šampion je bio Aleksandar Stanarević iz Kamenice.

image

Opširnije...

Strana 1 od 260

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login