imageTokom sutrašnjeg dana u Osnovno tužilaštvo biće sproveden Vladimir V (43) kome ističe protvor zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao na Divčibarama , a u kojoj je jedan dečak izgubio život, a dve devojčice povredjene. Postoji verovatnoća da je vozač u trenutku udara gledao u svoje dete na zadnjem sedištu.

Po do sada poznatim informacijama V ladimir V. Se tereti da je svojim vozilom marke tojota praktično uleteo u kolonu djaka iz Subotice koji su se na Divčibarama nalazili na rekareativnoj nastavi. Od siline udarca devetogodišnji Aleksa D. je odbačen 20 metara dalje , a lekar koji je inače bio u pratnji učenika na rfrekreativnj mogao je samo da konstatuje smrt. Dve devojčice T.S. i V.T zadobile su tom prilikom lakše telesne povrede i nakon pregleda u Urbentnom centru OB Valjevo puštene. Učenici iz Subotice otputovali su nazad u svoj grad ne samo zbog nesreće koja se dogodila već i zbog činjenice da im je to bio poslednji dan na rekreativnoj nastavi.
Još uvek nije sasvim poznato pod kojim oklnostima se ova užasna nesreća dogodila , a sprovedeno je alkotestiranje vozača koje je pokazalo da nije bio pod uticajem alkohola mada je naloženo i sprovedeno uzimanje krvi tri puta i rezultati se tek očekuju.
 „Takođe, očekuje se i rezultat tehničkog pregleda njegovog automobila. Ono što je jasno bilo i tokom uviđaja na licu mesta, jeste da vidljivih tragova kočenja nema, ali sva dodatna veštačenja treba da pokažu da li su na „tojoti“ kočnice otkazale, kako je Vladimir tvrdio u policiji, ili nisu ni korišćene“ navodi izvor blizak istrazi.
Po istim saznanjima u toku istrage biće korišćen i videozapis kamera koje postoje u blizini iako nije sigurno da iste pokrivaju samo mesto nesreće.
„Po do sada prikupljenim izjavama očevidaca, rekreator, koji se nalazio na začelju kolone dece koja su prelazila ulicu, mahao je rukama upozoravajući vozača. Vladimir je, inače, na zadnjem sedištu vozio svoje maloletno dete, a istraga treba da pokaže i da li je u kritičnom trenutku možda bio okrenut njemu ili je gledao u mobilni telefon“ dodaju naši izvori.
S.V.

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login