imageUdruženje boraca rata od 1990 godine grada Valjeva je uvek svojim radom delovalo kao primer pravdanja svog postojanja, radа, humanosti.

Zahvaljujući ministarstvu za boračka pitanja, ministru Zoranu Ðorđeviću i državnom sekretaru Negovanu Stankoviću i lokalnoj samoupravi-gradu Valjevu, gradonačelniku dr. Slobodanu Gvozdenoviću i zameniku mr. Draganu Jeremiću koji su prepoznali naš rad mi smo spoznali da treba da uradimo još jednu humanu akciju u 2017 gidini i zato smo doneli odluku da besplatno pomognemo u sređivanju dve bolesničke sobe u Opštoj bolnici Valjevo odeljenju Kardiologije u kojoj ovaj put učestvuje 15 članova udrženja boraca.
Želimo da takvim odnosom i primerom podstaknemo i druge institucije, organizacije i pojedince da pomognemo svuda i na svakom mestu a posebno krajnim korisnicima građanima a u našem slučaju borcima, ratnim vojnim invalidima, civilnim invalidima rata, mirnodopskim ratnim vojnim invalidima, porodicama palih boraca i svim našim članovima.
Mi gajimo dobru dugogodišnju saradnju sa Opštom bolnicom Valjevo i zaposlenima a posebno sa lekarima, medeicinskim tehničarima, svim zaposlenim na Kardiologiji, doktorom mr.dr Dušanom Ružičićem i načelnicom mr.sci.med.dr. Marijiom Krstivojevic, int-kardiologu.
Želimo da ovaj mali doprinos potvrdi naše postojanje da smo uvek bili za poboljšanje položaja naših članova i uz svoj narod.
Nadamo se da smo bar malo poboljšali boravak lečenja svih bolesnika i uslove u kojima rade naši vrhunski humanisti lekari sa Kardiologije u Valjevu.
Ovo mora da bude i primer da se manemo politike i kritika i da svi pomognemo na svakom mestu a posebno ovakvoj ustanovi gde se svakodnevno spasava mnogo života naših građana i naših članova udruženja neverovatnim stručnim radom i humanim odnosom Lekara i svog osoblja Kardiologije odeljenja Opšte bolnice Valjevo.

Udruženje je pozvano od strane ministarstva za boračka pitanja i Vlade Republike Srbije na novogodišnji koktel i druženje u kojima će učestvovati i mnogobrojna boračka udruženja iz Srbije i nama je čast da predstavljamo grad Valjevo i Kolubarski okrug i saopštimo naše rezultate rada i da proširimo saradnju sa ostalim srodnim udruženjima.delegaciju Udruženja će predstavljati predsednik Bradić Ljubomir, Nikola Milanovic član io iz Valjeva, Slobodan Vojisavljević član io iz Gole Glave i predsesnik Gvozdenog puka za Osečinu i Pecku i član Ubr Valjevo Branko Mišić.

Predsednik,
Ubr Valjevo i
Generalni sekretar
Gvozdenog Puka Srbije
Bradić Ljubomir

 

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login