imageU Domu zdravlja je održana komemoracija dr Milivoju Simoviću, ginekologu, nekadašnjem direktoru ustanove i načelniku Službe za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja Valjevo, koji je preminuo u utorak.

Кomemoraciji su prisustvovali i gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić i predsednik Skupštine Milorad Ilić. Pred rukovodstvom Grada Valjeva, brojnim kolegama iz Doma zdravlja, Opšte bolnice i drugih gradskih ustanova, o dr Simoviću govorio je njegov dugogodišnji saradnik, direktor Doma zdravlja dr Zaven Der Hazarjan:
-U svom životnom veku dr Simović je konstantno učio, napredovao i obavljao mnoge odgovorne poslove u zdravstvu. Od svega ostaju uspomene na dobrotu, nesebičnost, pravičnost, skromnost, druželjubivost, čistotu morala, čovekoljublje, uzdržanost, revnost u poslu. Ne govorim ovo zato što je običaj da se o pokojnicima govori samo ono što je dobro i što ih je krasilo, govorim ono čega se sećam. Dr Simović je zaista bio izuzetan kolega, dobar saradnik, primeran i odmeren, odan svojoj porodici. Istinoljubiv i pravedan čovek, sa mnogo vrlina – čovek dostojan poštovanja. Njagovi najbliži mogu biti ponosni što su ga imali za supruga, oca, dedu i rođaka. Mi ostali možemo biti ponosni na to što smo u njemu imali dobrog drugara i kolegu.
Dr Milivoje Simović rođen je 1954. godine u Foči, gde ja završio osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet završio je u Novom Sadu, nakon čega se zaposlio u Službi ginekologije Opšte bolnice Foča. Кrajem osamdesetih godina prošlog veka zapošljava se u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika „Кrušik“, gde završava započetu specijalizaciju iz ginekologije i radi kao ginekolog. Bio je direktor Zavoda od 2000-2004. godine, kada prelazi u Dom zdravlja Valjevo i biva načelnik Ginekologije do 2009. godine. U maju 2011. postaje prvi direktor Doma zdravlja nakon gašenja Zdravstvenog centra i na toj dužnosti bio je do jula 2015. U mladosti se bavio sportom i novinarstvom, bio je veliki zaljubljenik u muziku. Sahranjen je danas na Novom groblju u Valjevu, uz zvuke pesme Dragana Stojnića „Bila je tako lepa“.

DZ

Vamedia je dugi niz godina uspešno saradjivala sa dr Simovićem. S obzirom na izuzetnu poslovnu i prijateljsku saradnju duboko žalimo zbog gubitka porodice Simović. Verujući podjednako da je valjevsko zdravstvo izgubilo jednog sjajnog lekara - Neka mu je večna slava i hvala.

Vamedia

 

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

zup

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login