imageNačelniku Gradske uprave Aleksandru Vujić Subotiću i službeniku uprave u odeljenju za javne nabavke Aleksandru Đuriću, rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda, a na zahtev tužilaštva, produžen je pritvor za još 30 dana.

Opširnije...

imageUdruženje boraca rata od 1990.godine Grada Valjeva nastavilo je sa radom u sprovođenju projekta Prolom-Tradicije 12 i programa Jeremija uz odličnu saradnju i podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a posebno odličnu saradnju sa Gradom Valjevom gde se izdvaja odlična saradnja sa načelnikom Grada Valjeva gospodinom Aleksandrom Purićem.

Opširnije...

imageDanas i sutra , veoma toplo vreme, a meteorolozi zahladjenje i kišu najavljuju za nedelju.

Opširnije...

imageViše lica je povredjeno u saobraćajnoj nesreći na Duplim trakama kod mesare Jovanović. U sudaru automobila i motocikla povredjeno dvoje prolaznika.

Opširnije...

imageRadonova transformacija,Piezoelektrični motor, beogradski odbor Jadranske straže, ekološko gorivo, plastifikator kao faktor rizika, samo su neki od tema kojima se bave petnički polaznici.

Opširnije...

imageJedna ženska osoba nastradala je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se oko 21:30 dogodila u Slovcu kod česme. Žena je udarila automobilom u osvetljeni traktor, pri čemu se automobil od udarca odbio i prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom koji je dolazio u susret.

Opširnije...

imageMinistar prosvete Mladen Šarčević je najavio da će uniforme biti obavezne za sve osnovne škole u Srbiji, napominjući da je za sada 50 odsto škola pristalo na tu preporuku ministarstva, a da će ostale morati da se priklone toj ideji. Roditelje u Valjevu još niko nije obavestio o tome.

Opširnije...

imageUNS u saopštenju navodi da je u ovoj godini zabeleženo šest fizičkih napada na novinare i medijske radnike. Jedan od ovih šest slučajeva je i napad na ekipu  TVA plus iz Valjeva.

Opširnije...

imageVaspitači Kreativne radionice " Pinokio " izveli su lutkarsku predstavu " Mali princ ".Za vreme trajanja Tešnjarskih večeri gotovo svake večeri Pinokievci su imali svoje programe.

Opširnije...

imageSkoro trogodišnje iskustvo u primeni Zakona o zaštiti potrošača (septembar 2014) ocenjuje se kao pozitivno sa gledišta sve veće informisanosti građana o njihovim potrošačkim pravima, po osnovu broja sporova rešenih u korist potrošača vansudskim putem, kao i sa gledišta postepenog smanjenja broja trgovaca koji su skloni nepoštenoj poslovnoj praksi u odnosu na potrošače.

Opširnije...

Strana 1 od 110

valis

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

toplana

europrom

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login