Temperatura do 15 stepeni

imageU utorak jutro po kotlinama i visoravnima Jugozapadne i Južne Srbije hladno i mestimično maglovito. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za drugu dekadu novembra, u košavskom području vetrovito.

Register to read more...

"Arius van Tinhoven i holandska medicinska misija"

imageOtvaranje izložbe "Arius van Tinhoven i holandska medicinska misija" i predstavljanje rezultata istoimenog projekta u Međuopštinskom istorijskom arhivu Valjevo biće održano 13.novembra u Svečanoj sali Valjevske gimnazije.

Register to read more...

Humanitarni koncert Dušana Sekulića

imageRotaract kluba Valjevo,15. novembra 2018. u 20 časova u Centru za kulturu organizuje humanitarni koncert Dušana Sekulića, virtuoza na harmonici.

Register to read more...

Borci na obeležavanju Dana borbe protiv fašizma

imageUdruženje boraca Valjevo prisustvovalo je obeležavanju Međunarodnog dana borbe protiv fašizma i antisemitizma od strane države Srbije i Ministarstva za boračka pitanja, koje je održano 8. novembra.

Register to read more...

“Stan 014” ponuda ovog petka 9.novembra

imageAgencija „Stan 014“, ulica Vojvode Mišića 34, telefoni: 014/502-950, 069/263-04-97; prodaje prizemnu kuću na Šabačkom putu površine 73 kvadrata, na placu od 3,5 ara. Cena: 28.000 evra.

Register to read more...

Izložba Željka Djurovića

imageU subotu 10. Novembra u 12 sati u Modernoj galeriji biće otvorena izložba Željka Djurovića.

Register to read more...

Ljubomora okidač za zločin u Crvenoj Jabuci?

imageSvedoka zločina u selu Crvena Jabuka kod Uba, gde je u ponedeljak popodne Vlada Pavlović (61) ubio suprugu Tamaru (41) a potom izvršio samoubistvo, nema. Međutim, nezvanična saznanja iz izvora bliskih istrazi govore da je uzrok porodične tragedije najverovatnije ljubomora.

Register to read more...

Sneg možda krajem novembra

imageBLIC/Miholjsko leto polako napušta Srbiju, ali hladnije vreme ne treba očekivati pre 20. novembra. Krajem meseca predviđa se manji sneg na planinama, dok će prve pahulje u gradovima, prema prognozama, pasti sredinom decembra.

Register to read more...

Bojevo gađanje u novembru

imageIz Vojne pošte 9845 Valjevo stiglo je obaveštenje o vežbi gađanja pripadnika jedinica Vojske Srbije, tokom novembra, od 1. do 30. novembra.

Register to read more...

“Stan 014” ponuda ovog petka 2.novembra

imageAgencija „Stan 014“ ulica Vojvode Mišića 34, telefoni: 014/502-950, 069/263-04-97; prodaje dvosoban stan u kod Robne kuće, prvi sprat, 59 kvadratnih metara. Cena: 38.000 evra.

Register to read more...

Page 1 of 150

valis
dunav

Zašto mi

Razlozi da odaberete baš naš portal:

  • Mi volimo naš posao
  • Ne dopuštamo cenzuru
  • Dopuštamo kritiku i različitosti
  • I Vi se ovde pitate :)

krusik

ccc

europrom

 

Uslovi koriscenja

Vamedia posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja Vamedia.info portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržajeovog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Svaki korisnik dužan je da proverava i obaveštava se o pravilima korišćenja ovog portala. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.
Vamedia štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.Vamedia se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Vamedie . Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Vamedie, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.
Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Vamedie i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja Vamedie. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime Vamedia ne mogu biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja Vamedie.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu Vamedie predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Vamedia veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa nama ili kupi nekih od naših proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Vamediji. Ne pružamo bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne možemo biti odgovorni za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

Vamedia ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Vamedie. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Vamedia na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

Vamedia zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Valjevu, Srbija

Member Login