Gajić VS Ronaldo

      1 коментар на Gajić VS Ronaldo

Odbornik SNS-a Milan Gajić na sednici Skupštine pokrenuo pitanje prelazaka iz partije u partiju. Svoj prelazak u SNS uporedio sa prelaskom Ronalda u Juventus .

U toku rasprave o izvršenju budžeta dok su se svi govornici držali teme izvršenja budžeta odbornik Milan Gajić koji se u jednoj rečenici osvrnuo na izvršenje budžeta više se bavio karakterom ljudi iz Lokalnog fronta .

 „Moram da kažem da je njihov šef onaj Bleki  što je prodavao paketiće  deci u Opštinskom sudu dok je žena držala …  čovek hoće politički da se aktivira to ne može jer je stariji čovek,  i treba da igra šah sa penzionerima.  Što se tiče kolege Radovića čuo sam njegova izlaganja pa bih hteo da ga pitam , čujem da traži vezu preko neke svoje koleginice , prosvetne radnice, hoće u SNS. Zna on dobro o čemu ja pričam . To radi kolega Radović , ali dobro šta je tu je . Što se tiče devetomesčnog izvešataja jasno je da nema deficita i da investicije stižu“, rekao je Gajić.

Na pominjanje za govornicom reagovao je replikom odbornik Radović rekavši: „Ja se izvinjavam kolegama i koleginicama što moraju da slušaju ovakve gluposti , ali, moram da kažem , kada bude na dnevnom redu profesionana karijera gospodina profesionalnog preletačevića Milana Gajića ja ću se vrlo rado uključiti i pričati o tome. Ja sebe i svoje ime nigde u ovoj realizaciji budžeta ne vidim, moje ime , imena članova moje porodice , prijatelja. Ako ste vi to videli , svaka čast , ako vi gospodine predsedniče vidite moje ime dozvolite raspravu vrlo rado ću se uključiti. Nije ni mesto ni vreme , odbranite na jedan argumentovan način  ono što je tema na sednici. A što se tiče morala , ljudskosti i veličinama niste mi ni do nokata.“

Gajić je potom za govornicom odgovorio Radoviću:„Ja snjim mogu ovde po ceo dan da se raspravljam . Ja ne krijem da sam bio član SPS-a. Ali Radović je bio član SNS-a pa kad nije mogao da zadovolji svoje apetite onda se pridružio nekoj grupi. Ne krijem da sam bio član SPS-a od 2005. godine do 2009, čini mi se . Bio je i Ronaldo u Realu pa prešao u Juventus“.

Odbornik Gajić shodno rečenom potpuno je prevideo činjenicu da u Sali u trenutku govora ima još odbornika koji su promenili stranku pa i u redovima njegove partije , počev od gradonačelnika koji je ne samo sam prešao iz Pobede u SNS već sa sobom poveo još pet odbornika iste Grupe gradjana čime ju je u potunosti eliminisao kao mogućeg učesnika u vlasti . Gajić sebe vidi i iznad toga.

Gajić sopstveni prelazak poredi sa Kristijanom Ronaldom . Kristijano Ronado je fudbaler koji je sa 33 godine  za devet sezona u „kraljevskom klubu“ osvojio sve što može da se osvoji kada se obuče čuveni beli dres. Uz to, na 438 mečeva dao je 450 golova, oborivši rekord Raula Gonzaleza, i to prilično (slavni Raul je bio strelac 323 puta za Real, i to na daleko više odigranih utakmica, 741).   Sportski kanali širom sveta preneli su i da je Ronaldo odbio ponudu kineskog kluba koji mu je za prelazak davao 200 miliona evra.

Kada je baš fudbal u pitanju, veliko je pitanje da li se Gajićev angažman oko kluba Budućnost Krušik 2014 zaista i na kom nivou može uporediti sa Realom ili pak Juventusom? Ostaje nejasno i da li je Gajiću poznato da je medju transferima rekord  dugo vremena držao Geret Bejl, kog je Real doveo za 101 milion evra.

Juventus je sigurno dobio vrhunskog igrača, a da li je SNS Gajićevim transferom dobio isto , pitanje je na koje će vreme brzo odgovoriti.

1 comment on “Gajić VS Ronaldo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.